Inici Actualitat Els regidors d’ERC Taradell posen un dia per atendre personalment els taradellencs

Els regidors d’ERC Taradell posen un dia per atendre personalment els taradellencs

0
COMPARTIR

ple-juny-2015-erc-siDes d’aquest mes de setembre cada dilluns a la tarda (excepte si és festiu) els quatre regidors d’ERC a Taradell obriran les portes del seu despatx als taradellencs. De 5 a 7 de la tarda qualsevol taradellenc que tingui un dubte, un suggeriment o una queixa podrà parlar personalment amb algun dels regidors d’Esquerra al despatx que tenen a la seva disposició a l’edifici de l’Ajuntament, situat a la planta baixa.

ERC respon així a la seva promesa electoral de fomentar la participació ciutadana i la transparència. Per tal de fomentar el contacte directe amb el ciutadà també posen a disposició els correus electrònics i un telèfon de contacte.

Salvador Clot – clotts@taradell.cat

Lluís Rodríguez rodriguezrll@taradell.cat

Amaia Gómez –  gomezram@taradell.cat

Mercè Riera – rieracmr@taradell.cat

Telèfon – 609827240

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments