Inici Actualitat S’inicia la 2a edició del programa de formació per a majors de...

S’inicia la 2a edició del programa de formació per a majors de 40 anys ‘Reinventa’t’

0
COMPARTIR

reinventat-40El “Reinventa’t +40” és un programa per donar impuls a la recerca de feina a persones majors de 40 i aturats de llarga durada. La segona edició ha començat aquest dimarts i es dirigeix a tots els veïns dels deu municipis de la Mancomunitat La Plana.

Els cursos, però, s’impartiran a Tona i Taradell i tindran una durada de dos mesos. Al llarg d’aquest temps 30 persones treballaran l’expressió en llengua catalana i l’alfabetització digital, i realitzaran sessions grupals de coaching i d’identificació de competències transversals. Les persones participants rebran un seguiment per part d’un orientador laboral del Programa de Desenvolupament Local mentre duri la formació i també un cop finalitzat el programa.

L’objectiu és millorar les competències bàsiques d’aquests col·lectius i oferir acompanyament en la recerca de feina posant a l’abast dels participants formació que els ajudi a identificar les pròpies habilitats i reorientar la seva trajectòria professional per tal d’obrir-se més portes en el mercat laboral actual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments