Inici Actualitat Dos gols a la part final de cada part condemnen la UD...

Dos gols a la part final de cada part condemnen la UD Taradell al camp del Moià

0
COMPARTIR

ud-taradell-partit-fm-2015Derrota per 2 a 0 del primer equip de la UD Taradell aquest dissabte al camp del Moià. Els taradellencs van veure com un gol a la part final del primer temps i l’expulsió del defensa Talavera complicàven un partit que a l’inici semblava més de cara.

En els primers minuts bones ocasions per als homes de Jordi Feixas. Carrillo va xutar alt i més tard Canó ho va fer desvviat. El Moià també va avisar al quart d’hora. L’oportunitat més clara per als taradellencs va ser al minut 17 en un xut de falta de Talavera que va desviar el porter i el pal i Carrillo no va aprofitar el rebuig. En l’últim quart d’hora el Moià es va estirar. I a cinc minuts pel descans va arribar el gol local. En una sortida dolenta de Nil, el Moià va marcar a plaer. Dos minuts després Tala va veure la segona targeta groga per protestar.

Amb aquest panoràmica va començar el segon temps. El Taradell va sortir disposat a sorprendre al contraatac i va tenir les seves opcions. Primer en una falta de Muntal i al minut 74 en una centrada lateral que va sortir molt a prop de la porteria. La sentència va arribar a sis minuts pel final en un contraatac que va condemnar al Taradell a la primera derrota de la temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments