Inici Actualitat Lluís Verdaguer presidirà la Mancomunitat La Plana, però només mig mandat

Lluís Verdaguer presidirà la Mancomunitat La Plana, però només mig mandat

0
COMPARTIR

lluis-verdaguer-president-mancomunitat-2015

Aquest dimecres al vespre es va fer el ple de constitució dels òrgans de La Mancomunitat La Plana, en el qual s’havia de decidir qui ostentava la presidència. L’elecció estava entre un alcalde de CiU o un del grup d’Independents, que eren els grups que pràcticament els mateixos suports dins de l’òrgan. Al final, s’ha arribat a un acord per repartir-se el mandat després de setmanes de negociacions.

Així, l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, que ha estat president els últims vuit anys, ostentarà la presidència, però durant els dos primers anys. En els dos restants la presidència serà per l’alcaldessa de Balenyà, Anna Magem. L’acord es va tancar per unanimitat.

junta-govern-mancomunitat-2015La nova Junta de Govern, en què recau l’administració de la Mancomunitat, estarà integrada pel president, la vicepresidenta i cinc vocals que són Carles Baronet, de Folgueroles, Joan Bertran, de Santa Eulàlia de Riuprimer, Ramon Llorà, de Muntanyola, Xavier Rierola, de Seva, i Jordi Vilamala, de Tona.

La sala de juntes de La Mancomunitat va reunir els representants polítics de cadascun dels dotze municipis que la conformen: Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments