Inici Actualitat Un segon premi de la Bonoloto premiat a Taradell amb més de...

Un segon premi de la Bonoloto premiat a Taradell amb més de 80.000 euros

0
COMPARTIR

estanc-taradell

3-16-19-29-30-48. Cinc d’aquests números més el complementari (15) han donat un premi de segona categoria (5 encerts + complementari) de més de 80.000 euros a Taradell. Aquesta és la combinació del sorteig de BonoLoto del passat divendres 4 de setembre que va tenir només dos encertants de segona categoria.

Una de les dues butlletes guanyadores es va segellar a l’Estanc de Taradell, situat a La Plaça, tal i com s’anuncia als vidres de l’establiment. No se sap la identitat de l’afortunat, tot i que sembla que seria una taradellenca. El premi en concret és de 80.452, 42 euros. L’altre premiat s’ha segellat a Olesa de Montserrat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments