Inici Actualitat Onze autocars sortiran de Taradell cap a la Via Lliure de la...

Onze autocars sortiran de Taradell cap a la Via Lliure de la Meridiana

0
COMPARTIR

Mani BCN 11s20122Un any més Taradell es mobilitzarà per l’acció reivindicativa de la Diada de l’11 de setembre. Un total d’11 autocars sortiran aquest divendres al migdia des de Taradell cap a Barcelona per participar en la Via Lliure de la Meridiana, convocada per l’Assemblea.

Aquests taradellencs se sumen als centenars que ho faran per altres sistemes de transport, majoritàriament en vehicle privat. Recordem que els taradellencs s’ubicaran al tram 44, destinat als municipis d’Osona sud.

L’hora de sortida serà entre les 2 i 2/4 de 3 del migdia a l’aparcament de la Carpa. Les accions reivindicatives taradellenques al voltant de l’11 de setembre també comptaran amb una columna taradellenca que participarà a la Marxa dels Vigatans aquest dijous a la tarda. A 2/4 de 6 a la Plaça de les Eres hi haurà berenar per, tot seguit, marxar a peu cap a Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments