Inici Actualitat La UD Taradell debuta a Tercera Catalana amb un empat a casa

La UD Taradell debuta a Tercera Catalana amb un empat a casa

0
COMPARTIR

ud-taradell-avinyo-2015

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ha debutat aquest dissabte a la lliga amb un empat a 1 contra l’Avinyó. Els taradellencs han disputat un bon partit, sobretot a la primera meitat, i han rescatat un punt a la part final del matx.

Durant els primers 45 minuts el domini ha estat pel Taradell amb millors arribades i més perill. La primera ocasió perillosa ha estat al minut 18 en una centrada poc precisa de Canó des de la dreta. La del minut 20 encara ha estat més clara centrada al segon pal per l’esquerra de Canó i el cop de cap d’Ignasi ha sortit fregant el pal dret de la porteria de l’Avinyó. Més tard, Donaire ha xutat massa alt. A partir de la mitja hora de joc s’ha igualat el partit. L’Avinyó, però, pràcticament no ha tingut cap ocasió. Només una arribada per banda que ha tallat Talavera providencialment i un parell de córners.

ud-taradell-avinyo-20152La segona part ha estat diferent. Només començar Canó arribant per la dreta quasi marca quan la pilota ha quedat entre les cames del porter damunt de la línia de gol. Però al minut 10 ha arribat el gol visitant. Una falta que no semblava perillosa, ha sorprès Joel quan l’executor ha xutat directe en lloc de centrar.

Aquest gol ha estat un gerro d’aigua freda i al Taradell li ha costat tornar a agafar les regnes. Després d’un parell d’arribades perilloses, el gol de l’empat s’ha aconseguit al minut 83. Jugada per l’esquerra que ha acabat amb Marçal marxant per velocitat i cedint a Carrillo perquè marqués a plaer. A partir d’aquí ha estat una bogeria.

Una falta ràpida de l’Avinyó ha acabat amb penal. Joel, però, ha resolt l’error inicial aturant la pena màxima. Tot seguit, el Taradell ha estat qui ha portat més perill i semblava que podria marcar. Però, fins i tot, l’Avinyó ha tingut una ocasió clara en un xut per endur-se els tres punts. La nota negativa ha estat la lesió de Pau, que ha hagut de ser substituït a la segona meitat.

Gol de l’Avinyó (0-1):

Gol de Carrillo (1-1):

Penal aturat per Joel:

Ocasió de Carrillo:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments