Inici Actualitat Acte unitari a favor de la independència aquest divendres a Taradell

Acte unitari a favor de la independència aquest divendres a Taradell

1
COMPARTIR

cartell-acte-unitari-11-setembre-2015Totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Taradell (CDC, ERC i SI), juntament amb l’ANC Taradell, convoquen un any més un acte unitari a favor de la independència en el marc de l’11 de setembre. Aquest tindrà lloc aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a La Plaça.

L’acte comptarà amb la presència del vicepresident d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. També hi haurà una part musical amb l’actuació de la Coral l’Arpa i el cantautor Pep Sala. Durant l’acte també es presentarà el vídeo de l’ANC ’27S. On tot comença’. En cas que plogués, l’acte es faria al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ERC Taradell
3 setembre 2015 13:04

Confirmem que l’acte serà a Can Costa i Font degut al risc de pluja, que fa perillar alguna de les actuacions.

Gràcies, us hi esperem a tots i totes!!