Inici Actualitat Un sopar a Taradell va commemorar els 30 anys del primer cim...

Un sopar a Taradell va commemorar els 30 anys del primer cim català a l’Everest

0
COMPARTIR

sopar-30-anys-cim-everest

El passat 28 d’agost es van complir 30 anys de la primera ascensió d’una expedició catalana al cim més alt del món, l’Everest. Per aquest motiu, al restaurant El Serrat del Figaró de Taradell es va fer un sopar de celebració organitzat pel Centre Excursionista Taradell.

Aquella expedició catalana estava encapçalada per Conrad Blanch, soci del CET. Al sopar hi van assistir alguns dels expedicionaris que van formar part d’aquell grup que va pronunciar el mític ‘Hem fet el cim’. Durant la vetllada també es va projectar el film ‘High and hallowed: Everest 1963’, sobre l’ascens a l’Everest que va protagonitzar una expedició nord-americana per dues rutes diferents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments