Inici Actualitat Gottic Teatre tanca la Festa Major 2015 posant en escena ‘Mirandolina’

Gottic Teatre tanca la Festa Major 2015 posant en escena ‘Mirandolina’

0
COMPARTIR

mirandolina-gottic-teatre

Gottic Teatre va representar aquest dissabte al vespre l’obra de teatre que ha portat per Festa Major enguany. Les històries d’embolics de ‘Mirandolina’ de Carlo Goldoni van tornar a arrencar riures aquest dissabte en la segona i última representació.

mirandolina-gottic-teatre2En aquesta ocasió hi van poder assistir els qui la setmana passada no hi van ser perquè gaudien d’altres actes de Festa Major. La sala gran del Centre cultural Costa i Font va ser l’escenari on set actors i actrius interactuaven amb un hostal com a teló de fons. La taradellenca Anna Presegué dirigia l’obra situada al segle XVIII i amb situacions divertides entre uns personatges força interessats.

mirandolina-gottic-teatre4

mirandolina-gottic-teatre3

mirandolina-gottic-teatre5

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments