Inici Actualitat 50 taradellencs a la primera reunió oberta de Junts pel Sí a...

50 taradellencs a la primera reunió oberta de Junts pel Sí a Taradell

0
COMPARTIR

reunio-junts-pel-si-taradell2

Unes 50 persones van assistir dijous a la nit a la primera reunió popular convocada per la candidatura “Junts pel Sí” a Taradell per tal de crear un equip de taradellencs que puguin col·laborar en la campanya de la llista unitària.

reunio-junts-pel-si-taradellLa trobada va servir per analitzar els futurs comicis a nivell local i plantejar les principals actuacions a fer durant aquest setembre. A banda dels actes de campanya, també es va decidir crear equips per fer el porta a porta, per fer l’encartellament i per posar les parades amb informació de la candidatura.

Els participants a la reunió van decidir tornar-se a reunir dimarts vinent a les 9 del vespre al Centre Cultural per tal de crear els grups de treball i amb la voluntat que el grup encara creixi més amb l’assistència de tots els candidats de Taradell a qui, per una qüestió tècnica, finalment no es van poder convocar personalment.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments