Inici Actualitat La Plaça de les Eres queda petita en la 1a edició de...

La Plaça de les Eres queda petita en la 1a edició de l’Envelat de Festa Major

7
COMPARTIR

envelat-placa-eres-2015

envelat-placa-eres-20153Impressionant l’ambient que es va viure dilluns al vespre i nit a Taradell en la 1a edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres, organitzat per Taradell.com. L’espai va quedar petit i les previsions més optimistes es van sobrepassar amb escreix. Els taradellencs van participar massivament de la proposta pensada per a un públic intergeneracional, petits i grans.

La Plaça de les Eres va viure un autèntic esperit de festa major a l’aire lliure i els presents van gaudir de valent de les propostes. L’ambientació amb llums i multitud de garlandes de colors va servir per crear un espai de festa major de poble.

envelat-placa-eres-20152Les actuacions van començar amb la interpretació de versions a càrrec del duo Blat daltònic format per Esther Solans i Joan Casas. Tot seguit, la taradellenca Laia Baulenas (Maga Game), acompanyada del també taradellenc Albert Codina, van oferir un espectacle de màgia pensat exclusivament per a l’Envelat de la Plaça de les Eres. L’espai estava ple a rebentar i la gent va disfrutar molt de les habilitats i els números de la Maga Game que, sens dubte, va triomfar amb la seva proposta.

A continuació, els Boys Damm, amb un concert de més de dues hores i versions i clàssics de tots els temps, van acabar de fer disfrutar als presents que van ballar tots els temes i van aplaudir i corejar els sis integrants del grup osonenc. Finalment, el taradellenc Ivan Aumtall (Dj Skiuval) va encarregar-se de la discomòbil amb temes actuals i d’altres de més antics per posar el colofó a un dels actes que realment seran recordats a Taradell.

envelat-placa-eres-20154Des de l’organització volem donar les gràcies a tots els taradellencs i públic que va assistir a l’Envelat de la Plaça de les Eres i als veïns per la paciència. També demanar disculpes per la gent que es va quedar sense botifarra i es va haver d’esperar molta estona, ja que no esperàvem tanta afluència. Es van servir més de 600 entrepans i es van esgotar totes les provisions de cervesa i alcohol per a fer els combinats. Realment, hem pres nota de moltes coses que cal millorar de cara a properes edicions. Però Taradell va demostrar que volia un acte de Festa Major d’aquestes característiques.

Aquí teniu algunes imatges que vam prendre des del muntatge fins al final.

[shashin type=”albumphotos” id=”85″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mendo
Mendo
26 agost 2015 15:41

Molt bona iniciativa popular en millores amb l’organització amb el menjar i el beure, ja que les cues ens varen fer perdre l’actuació de la Maga Game. Ànims perquè l’any que ve hi tornem a ser.

Pep
Pep
26 agost 2015 11:51

Gran tornada de la festa major al lloc d’on no s’havia d’haver mogut mai!
Hi ha vida més enllà del Tocasons, el birracrucis i les carpes.

Iu igelsias
Iu igelsias
26 agost 2015 10:22

La meva opinió. Organització perfecte, bona logística, les actuacions varen ser ben escollides. Volem tornar l’any que ve (si es va acabar tot és perquè la gent té ganes d’aquestes iniciatives) cap nota negativa. Endavant.

Montse
Montse
25 agost 2015 17:27

Més Envelat i menys TocaSons!
Enhorabona i gràcies!

Dolora
Dolora
25 agost 2015 16:23

Enhorabona per la iniciativa i sobretot gràcies per tenir l’empenta suficient per tirar endavant. Es va viure un gran ambient de FESTA MAJOR.

Manoli
Manoli
25 agost 2015 15:10

Això és el que faltava, una festorra de les bones, totes les actuacions super bé. Enhorabona taradell.com

Enedina Jiménez Morera
Enedina Jiménez Morera
25 agost 2015 15:09

Ja era hora! Moltes gràcies! Ahir vem tenir una festa intergeneracional, amb molta alegria i molta gresca! Felicitats als que ho veu fer possible i un aplaudiment molt gran per a la Maga Game i l’Albert Codina.