Inici Actualitat Els més petits disfruten de valent amb la patinada popular i la...

Els més petits disfruten de valent amb la patinada popular i la Festa de l’escuma

0
COMPARTIR

patinada-popular-fm-taradell-2015

Una de les novetats 2015 de la Festa Major de Taradell va ser la patinada poopular que va organitzar l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil Voluntaris de Taradell. Dilluns a la tarda més de 200 persones, sobretot petits, però també molta gent gran van fer una cercavila rodada pels carrers del poble.

Amb sortida al pavelló d’esports van recórrer el centre del municipi ja fos amb patinets, patins, bicicletes, tricicles… qualsevol cosa que tingués rodes. Molts pares i mares també es van sumar a la iniciativa que amb animació musical va generar molta expectació fins arribar a la Plaça de les Eres.

festa-escuma-fm-taradell-2015Al matí els més petits havien omplert La Plaça per aprofitar el bon temps i participar en la Festa de l’escuma. Un any més van gaudir de l’animació i es van poder refrescar. Amadeu i Cia van ser els encarregats de fer moure a tothom i, fins i tot, posar a prova les habilitats d’alguns presents.

En la galeria d’imatges de la Festa Major 2015 podeu veure més imatges.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments