Inici Actualitat El Santa Eugènia s’endú el Trofeu de futbol de Festa Major 2015

El Santa Eugènia s’endú el Trofeu de futbol de Festa Major 2015

0
COMPARTIR

ud-taradell-partit-fm-20153

El Santa Eugènia ha guanyat aquest diumenge a la tarda el partit de Festa Major de Taradell de futbol. El partit ha acabat amb 1 a 2 al marcador, gràcies a un gol a última hora.

ud-taradell-partit-fm-20152El matx ha estat molt igualat, tot i que el Taradell ha gaudit de moltes més ocasions de gol, sobretot, al primer temps. Només començar el Santa Eugènia s’ha avançat en el marcador en una pilota en profunditat que ha desviat un defensa i la davantera ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 8.

Tot seguit Canó ha protagonitzat la primera ocasió, driblant un defensa i cedint la pilota perquè acabés en córner. Dos minuts després una centrada de Canó per la dreta la rematava Donaire i, de nou, la jugada acabava en córner. Abans de la mitja hora en una falta frontal Talavera rematava de cap obligant la intervenció del porter. Al minut 36 en una pilota llarga Canó xutava massa creuat. L’empat ha arribat a un minut pel descans en una centrada per la dreta que Ignasi Altarriba rematava de cap al segon pal.

La segona part ha començat amb una ocasió clara del Santa Eugènia que ha desfet el porter Joel. Hi ha hagut menys ocasions. La més clara per Marçal Sala al minut 64 quan no ha sabut superar el porter en un contra u. Fins al final poc a destacar, només el gol del Santa Eugènia a dos minuts pel final en un xut aïllat des de l’interior de l’àrea, que ha donat el trofeu als visitants.

ud-taradell-partit-fm-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments