Inici Actualitat El groc tenyeix els carrers de Taradell amb el Birracrucis 2015

El groc tenyeix els carrers de Taradell amb el Birracrucis 2015

5
COMPARTIR

birracrucis-taradell-2015

Un any més i ja en van 17 els carrers de Taradell es van omplir de joves per participar en el Birracrucis. Aquest any la samarreta era de color groc i aquest va ser el color que va destacar durant el vespre i nit pels carrers del poble. La concentració es va fer a la zona del pavelló d’esports, on després del pregó es va donar el tret de sortida a la cercavila amb música i batukada i amb la cervesa com a producte indispensable.

Bon ambient, moltes ruixades de cervesa i moltes rialles que podeu veure en la següent galeria de fotografies.

[shashin type=”albumphotos” id=”83″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RCF
RCF
25 agost 2015 23:40

Exactament el que penso cada cop que se celebra aquesta festa.

Maria Gonzalez
Maria Gonzalez
24 agost 2015 10:45

M’esta molt bé que el jovent disfruti i s’ho passi bé.

El que ja no m’esta bé de cap manera és que es pixin per tots els portals. Això és una autèntica vergonya. L’ajuntament hauria de posar com a condició per a poder celebrar el birracrucis la instal-lació de wc portàtils.

Si passeges pel poble quan ha passat la colla del birracrucis només trobes gent fregant els portals, quina llàstima i quina pudor!!!!!!

O sigui, que uns disfruten i els altres freguem la merda que deixen, NO POT SER.

taradellenc contenc
taradellenc contenc
26 agost 2015 15:33
Reply to  Maria Gonzalez

Quina llàstima no? N’hi ha que freguem la merda que deixen els ponis el dia dels Tonis, o també tot el confeti que m’entra al jardí i inclús ampolles i gots el dia de carnaval. Això és així, res és al gust de tothom… Lo trist de gent com vostè és que només hi hagin queixes d’aquest tipus que, a més, és bastant díficil de solucionar, en comptes de posar l’accent amb lo bé que s’ho passa el jovent i no tan jovent del poble. És avorrit haver-se sempre de queixar…

Maria Gonzalez
Maria Gonzalez
27 agost 2015 21:58

Perdona però potser no saps llegir. Primer de tot he dit que m’agrada que el jovent disfruti. I no crec que sigui dificil de solucionar. Posant uns quants wc portàtils repartits al llarg del circuit resoldria bona part del problema. Quan parles de la merda dels cavalls de la festa dels Tonis, t’haig de dir, que ara per ara, no ha vingut cap cavall ni cap poni a pixar-se al meu portal. El dia que vinguin també em queixaré. I pel que fa al confeti no fa pudor. Així potser entendràs que no em queixo per queixar-me, a mi m’agrada… Llegeix més »

taradellenc content
taradellenc content
29 agost 2015 20:18
Reply to  Maria Gonzalez

Entenc perfectament el que dius, pero posar wc per tot el recorregut no solucionaria el problema dels pixats, ho miro desde fora, amb perspectiva, saps perfectament que amb 1.000 persones que hi han s’haurien d posar molts wc, que d’altra banda no estaria malament. Però el cost per assumir això és molt elevat. Cada any s’intenta millorar perquè la gent tingui menys problemes a casa seva i no hi hagi problemes. De cara a l’any que ve es tindrà en compte això Maria. Esperem que això sigui una forma de construir un festa més justa per tothom i que, de… Llegeix més »