Inici Actualitat Els campions del 13è Torneig de tennis taula de la Festa Major...

Els campions del 13è Torneig de tennis taula de la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

guanyadors-torneig-tennis-taula-fm-taradell-2015

El 13è torneig de tennis taula de Taradell es va disputar divendres amb motiu de la Festa Major 2015. Organitzat pel TT Mont-rodon, la competició es va disputar al pavelló d’esports El Pujoló i va tornar a acollir molta participació.

guanyadors-torneig-tennis-taula-fm-taradell-20152En la categoria Infantil, fins a 14 anys, el guanyador va ser Ian Llacer, vigatà però jugador del club taradellenc, seguit dels locals Jordi Chacón i Joan Parera. La consolació va ser per Marcos de la Cruz, seguit de Gil Vilamala. Hi van participar un total de 41 jugadors.

En categoria sènior va guanyar el taradellenc Lluís Peix, seguit de David Riu i David López del TT Sant Vicenç de Torelló, participant com a club convidat. El torneig de consolació se’l va endur el jugador local del TT Mont-rodon Jaume Cunill davant del vigatà Salvador Serra.

També cal destacar que es va disputar el primer torneig de ping-pong en el qual hi van participar vuit jugadors i que s’intentarà anar promocionant de cara a properes edicions. La victòria va ser per José Sánchez per davant d’Eloi Santafe. La consolació va ser per la taradellenca Isabel Brugulat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments