Inici Actualitat La pluja no pot amb la segona edició de la Cronodipòsit popular...

La pluja no pot amb la segona edició de la Cronodipòsit popular de Taradell

0
COMPARTIR

2a-cronodiposit-2015

Una tempesta d’aigua just en el moment que havia de començar la segona edició de la Cronodipòsit popular de Taradell va posar en quarantena la seva realització. Malgrat tot, la cursa de Festa Major es va poder realitzar sense cap problema i amb el gran encert de comptar amb un sistema de cronometratge professional.

podi-masculi-2a-cronodiposit-2015I és que el triomf en l’apartat masculí de la prova es va decidir per tan sols 10 mil·lèssimes de segon. L’exactitud del cronometratge va demostrar ser cabadal en aquesta segona edició. La victòria va ser, a més, per un taradellenc. Oriol Senmartí es va adjudicar la Cronodipòsit 2015 amb un temps de 40,996 segons. El segon lloc va ser pel manresà Vicenç Torras amb un temps de 41,006 segons. El podi el va completar el participant de Santa Eugènia de Berga, Pau Bosch, amb un temps de 42,388 segons.

podi-femeni-2a-cronodiposit-2015La prova va ser molt igualada amb temps molt ajustats entre tots els participants. En l’apartat femení la taradellenca Montse Martínez va repetir victòria per segon any i va superar el seu rècord personal i de la prova. Va fer 46,746 segons. La segona posició va ser per Arantxa Serra (55,142) i la tercera per Laura Casassas (55,713).

Aquest any, a més, amb el sistema de cronometratge professional els 28 participants van disposar d’un temps intermig de cursa per poder comparar amb la resta de corredors. Aquí podeu veure les classificacions generals.

2a-cronodiposit-20153La 2a Cronodipòsit, totalment gratuïta, també va repartir molts regals entre els participants. Els guanyadors es van endur un val de 50 euros de compra a Esports Autonell. Els segons classificats un lot de sis ampolles de vi del celler de Taradell Masia Vila-rasa i els tercers classificats vals per anar a l’EAS Taradell. Entre els participants també es van sortejar vals per una hora de pàdel al Club Parc d’Esports, dues entrades per un partit del FC Barcelona i una inscripció gratuïta per participar a la 1a Cursa del Bandoler nocturn que el CET Enclusa organitza el 29 d’agost. També es va donar un obsequi del Xocolater de Taradell a Jordi Margent per ser diferent i participar gravant amb una GoPro, que ens permetrà veure la prova des d’un punt de vista diferent. El podeu veure aquí.

Concurs d’Instagram

premi-instagram-cronodiposit-2015Per segon any, el públic present també podia aconseguir un premi. Es va organitzar un concurs d’instagram amb imatges de la prova i les etiquets #2acronodipòsit #taradell i #fmtaradell15. L’organització va valorar les imatges penjades en aquesta xarxa social i s’ha decidit premiar a @foxtrot_lobo (Jaume Colomer) per aquesta foto que es considera que retrata a la perfecció el què va ser aquest any la prova: una Cronodipòsit passada per aigua. El premi és un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita.

Enguany la segona Crondipòsit, organitzada per Taradell.com, ha suposat un esforç econòmic organitzatiu, però ha estat possible gràcies a la col·laboració de moltes empreses: BOU STI, Nonna Jovita, Anticipa’t, Actis, CosFisicwell, Ajuntament de Taradell, Mas Gasala, Masia Vila-rasa, Esports Autonell, EAS Taradell, Jòdul, Club Parc d’Esports, Penya Barcelonista Taradell, Cobega, CET Enclusa i El Xocolater de Taradell.

A continuació podeu veure una àmplia galeria d’imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”81″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments