Inici Actualitat 12 equips participen al primer torneig de voleigespa de Festa Major

12 equips participen al primer torneig de voleigespa de Festa Major

0
COMPARTIR

torneig-voleigespa-20152

Una de les novetats de la Festa Major 2015 de Taradell ha estat el Torneig de voleigespa que es va disputar aquest dissabte al matí al camp de futbol de la Roureda. La iniciativa va tenir una molt bona acollida, ja que un total de 12 equips van competir durant tot el matí.

torneig-voleigespa-2015La competició va comptar amb quatre grups de quatre equips i els quatre primers classificats de la fase de lligueta van disputar les semifinals. La final la van disputar els Sobrats i Fucsia. La victòria absoluta final va ser per l’equip Els Sobrats, que es van endur un lot d’embotits. El camp municipal presentava tres terrenys de joc amb xarxa.

Podeu veure més imatges a la galeria de fotos de la Festa Major 2015.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments