Inici Actualitat La UD Taradell jugarà el primer amistós un cop iniciada la pretemporada

La UD Taradell jugarà el primer amistós un cop iniciada la pretemporada

0
COMPARTIR

ud-taradell-pretemporada-2015

L’equip de Tercera Catalana de la Unió Deportiva Taradell jugarà aquest dimecres al vespre (20:45h) el primer amistós de la pretemporada. Els jugadors taradellencs han iniciat els entrenaments aquesta setmana. El partit d’aquest dimecres es disputarà a la Roureda davant de Les Preses.

En aquests primers entrenaments els jugadors ja han pogut conèixer la dinàmica del nou tècnic, el taradellenc Jordi Freixas, ajudat per Jordi Tubau i Jordi Peipoch. Tot i que hi ha algunes absències per vacances, ja s’han pogut veure algunes de les noves incorporacions. Completen la plantilla en aquestes primeres sessions físiques alguns jugadors de l’equip juvenil.

ud-taradell-pretemporada-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments