Inici Actualitat Talls de carrers i afectacions del trànsit durant la Festa Major 2015

Talls de carrers i afectacions del trànsit durant la Festa Major 2015

0
COMPARTIR

protecció civil logoAmb motiu de la Festa Major 2015, Protecció Civil de Taradell ha dissenyat un dispositiu de seguretat viària amb col·laboració dels agents locals en funció de les activitats programades. Aquests són les afectacions puntuals al trànsit rodat que hi haurà en funció dels dies i les hores:

Dimecres 19 d’agost

– De 21:30h a 22h. Tall de trànsit a la Carretera de Balenyà al tram del Carrer Catalunya fins al Carrer de la Vila per la baixada de la comitiva d’autoritats.

– De 22h a mitjanit. Tall de trànsit als carrers que formen la zona de ca l’Iglesias per garantir la seguretat del correfoc que sortirà després del pregó des del Centre Cultural.

– De 23h a 2h. Tall de trànsit als carrers de Ramon Pou, de Sant Sebastià, Carrer de la Vila i accessos a la Plaça de les Eres amb motiu del correfoc.

Diumenge 23 d’agost

– De 10h a 14h. Talls intermitents al Carrer Sant Sebastià per l’arribada de la caminada de Festa Major.

– De 10h a 14h. Talls intermitents a la Carretera de Viladrau per l’arribada de la Caminada de Festa Major.

– De 15h a 3h. Tall al carrer Tagamanent de l’Urbanització la Roca amb motiu de la caminada teatralitzada ‘’Llinatges”.

– De 19h a 2h. Tall parcial de la Plaça de Sant Quirze de la Urbanització La Roca.

Dilluns 24 d’agost

– De 10h a 14h. Tallat l’accés al nucli urbà pel Carrer de la Font i La Plaça amb motiu de la festa de l’escuma. Alternativa: Ronda de circumval·lació.

– De 19h a 21h. Tallats els accessos al nucli urbà amb motiu de la patinada popular. S’aniran produint talls intermitents a diferents punts del recorregut: Pavelló Municipal d’Esports, C. de Catalunya, Ctra. de Balenyà, Pg. de Domènec Sert, Ctra. de Mont-rodon, Av. de Mn. Cinto Verdaguer, C. de l’Església, C. del Campanar, La Plaça, C. de la Vila, C. de la Batllia, Pg. dels Vilademany, C. de la Font del Xumet, C. de Jaume Balmes, Ctra. de Balenyà, Pl. de les Eres.

– De 21h a 3h. Tallat l’accés als carrersd e l’entorn de la Plaça de les Eres amb motiu de l’Envelat de Festa Major. El Carrer Sant Sebastià es mantindrà obert.

Dimarts 25 d’agost

– De 9h 15h i de 17h a 21h. Tallat l’accés al nucli urbà pel Carrer de la Font i La Plaça amb motiu de diversos actes de Festa Major i Festa d’en Toca-Sons. Alternativa: Ronda de circumval·lació.

– De 17h a 21h. Tallats els accessos a la població i també l’accés al Passeig Domènec Sert i la Carretera de Balenyà amb motiu de la Festa d’en Toca-Sons.

Durant aquests dies, a través del twitter de @pctaradell us podreu informar de les afectacions a l’instant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments