Inici Actualitat Gottic Teatre presenta ‘Mirandolina’ per la Festa Major 2015

Gottic Teatre presenta ‘Mirandolina’ per la Festa Major 2015

0
COMPARTIR

mirandolina-gottic-teatre-2015

cartell-mirandolina-gottic-teatre-2015L’obra de teatre que es representarà durant la Festa Major de Taradell 2015 serà ‘Mirandolina’ de Carlo Goldoni. Sota la direcció d’Anna Presegué, Gottic Teatre posarà en escena aquesta obra els dies 23 d’agost a les 7 de la tarda i 29 d’agost a 2/4 de 10 del vespre.

L’obra està ambientada en un hostal del segle XVIII i al voltant de la seva mestressa i els clients que s’hi allotgen. Una proposta divertida i còmica sobre la societat d’aquell temps amb la presència de set actors i actrius.

Les entrades anticipades es poden comprar aquesta setmana. El dimecres i dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda al mateix Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments