Inici Actualitat Els artistes taradellencs exposen les seves creacions un any més a can...

Els artistes taradellencs exposen les seves creacions un any més a can Costa

0
COMPARTIR

expo-artistes-locals-fm-taradell-2015

La tradicional exposició dels artistes locals de Taradell que inicia els actes de la Festa Major es va fer aquest dijous al vespre al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. Un total de 26 taradellencs mostren les principals creacions que han fet durant els últims mesos.

expo-artistes-locals-fm-taradell-20152Sobretot, predominen les obres pictòriques, tot i que també es poden trobar treballs en fusta, fang o manualitats. La inauguració es va fer dijous amb la presència de la majoria d’artistes i el regidor de Cultura, Santi Estragués, que els van dedicar unes paraules d’elogi. Els artistes són Mercè Mercader, Carme Estallés, Josep Blanch, Assumpció Gafas, Joan Autonell, Maria Bosch, Pere Roca, Maria Rosa Casals, Irene Casanovas, Rita Sañé, Magí Bosch, Mercè Romeu, Mercè Rovira, Maria Dolors Murtra, Anna Aparicio, Fina Costa, Josep Maria Bosch, Sílvia Vicente, Maria Pilar Sala, Joan Murfulleda, Francesc Seuma, Eduard Bosch, Clara Bosch, Irene Peipoch, Montse Ariza i Rosa Tarrats.

L’exposició es podrà veure durant tots els dies de la Festa Major.

expo-artistes-locals-fm-taradell-20153

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments