Inici Actualitat Es tanquen les activitats d’estiu per a joves del Puntal

Es tanquen les activitats d’estiu per a joves del Puntal

0
COMPARTIR

taller-submarinisme-puntal-2015

Aquest estiu el Punt Jove de Taradell ha organitzat una àmplia oferta de tallers, activitats i sortides destinades als joves a partir de 13 anys. El dijous 2 de juliol es va fer la primera activitat: una sortida a Selva Aventura amb una cinquantena de joves dels municipis mancomunats com Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona, que van gaudir de l’espai natural del Montseny, amb tirolines, ponts penjats,… tot descobrint el bosc d’una manera original i divertida.

El 6 de juliol a les instal·lacions de El Puntal es va realitzar el Taller de graffiti amb la tècnica dels stencils (plantilles). Els joves van utilitzar totes les seves armes creatives en aquest art urbà que utilitza freqüentment l’stencil per transmetre missatges a través de la imatge.

També es va realitzar una activitat molt innovadora i molt atractiva pels joves, el Bubble football amb dues sessions, el 7 i 15 de juliol, a Seva i als Hostalets de Balenyà on els joves van gaudir d’aquest esport tann innovador.

taller-cupcakes-puntal-2015Els dies 13 i 17 de juliol El Puntal es va realitzar el Taller de cuina. El primer els joves van  aprendre a fer la massa per fer creps dolces, el segon van realitzar cupcakes, fent també la massa i aprenent a utilitzar la mànega pastissera per decorar aquestes magdalenes tan especials.

Els joves de Taradell també han après a fer àlbums de fotos i marcs de fotos amb la tècnica de l’Scrapbooking. Els dies 20 i 21 de juliol, a El Puntal, una tallerista especialitzada va impartir el taller a sis joves que van aprendre a personalitzar un àlbum i un marc de fotos, adornant-los amb diferents materials com botons, papers especials, cintes adhesives, flors seques, taps… com també el reciclatge d’objectes vells per donar-los un nou ús.

taller-bijuteria-puntal-2015El 22 de juliol va ser el torn del Taller de bijuteria on els joves participants van utilitzar el filferro d’alumini o “fil màgic” per fer els seves joies (des d’arracades, braçalets i penjolls). L’últim dia de juliol els joves van aprendre a utilitzar l’equip d’immersió a l’aigua poc profunda amb el Taller de submarinisme i van rebre una fàcil i ràpida introducció a tot el que es necessita per explorar el món subaquàtic. La pràctica inicial la varen realitzar a les piscines del Club Parc d’esports de Taradell aprenent a respirar amb un equip autònom.

Un Taller de ràdio i un Body percussion, a càrrec de Santi Serratosa, que també estaven programats per fer-se aquest estiu finalment es realitzaran de cara el curs que començarà al setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments