Inici Actualitat Es lliuren els diplomes als joves participants al curs de premonitors de...

Es lliuren els diplomes als joves participants al curs de premonitors de Taradell

0
COMPARTIR

Lliurament-diplomes-Curs-Premonitors-2015

La setmana passada es va fer l’acte de lliurament dels diplomes als onze joves que han fet el curs de premonitorsEls joves van estar acompanyats pels pares, els responsables dels llocs on han realitzat les pràctiques i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Taradell, Ariadna Prat.

A mitjans del mes de maig va començar aquest curs de premonitors dirigit a noies i nois de 15 a 17 anys i impulsat pel Punt Jove El Puntal, l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Taradell. La part teòrica, de 20 hores, es va realitzar al Centre Cultural Costa i Font i les 20 hores de pràctiques les han dut a terme, durant el mes de juliol, a diferents casals d’estiu.

La seva tasca com a premonitors no s’acaba amb les pràctiques ja que han organitzant una gimcana infantil de cara a la Festa Major de Taradell. Aquesta s’ha programat pel dia 20 d’agost a les 11 als jardins de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments