Inici Actualitat A Taradell ja es poden comprar tiquets per anar a la Via...

A Taradell ja es poden comprar tiquets per anar a la Via de la Meridiana de l’11 de setembre

0
COMPARTIR

tiquet-via-lliure-11s

Des de fa uns dies ja estan a la venda els tiquets d’autocar per participar a la Via Lliure a la República que es posarà en escena a la Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre. Als taradellencs els toca anar al tram 44.

Els tiquets d’autocar es poden comprar a Can Vilaró, a Sellés Moda Home-Dona, a Congelats Taradell i a les parades que l’ANC Taradell habilita els dissabtes al matí. El preu és de 10 euros. Els autocars marxaran cap a les 2 de la tarda des de l’aparcament de la Carpa.

La mobilització ciutadana pretén omplir la Meridiana formant un gran mosaic blanc. Les inscripcions a la Vila Lliure es poden fer a través de la web de l’Assemblea.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments