Inici Actualitat Tres dies de concerts i un dinar popular, principals propostes joves de...

Tres dies de concerts i un dinar popular, principals propostes joves de la Festa Major de Taradell

1
COMPARTIR
ebri-knight
Ebri Knight

La nova comissió del Consell de Joventut de Taradell ja té a punt les activitats per a la Festa Major 2015. La principal novetat és que no hi haurà Carnaval d’estiu i es programa un dinar popular de festa major.

Concerts al pavelló

cartell-festa-major-jove-2015El pavelló d’esports tornarà a ser el centre neuràlgic de les propostes musicals i joves de la Festa Major de Taradell. Tal com es va fer l’any passat, el pavelló permet no dependre de la previsió climatològica.

El Consell de Joventut ha programat tres nits amb concerts. El tret de sortida serà el dijous 20 d’agost a partir de les 11 de la nit amb l’emblemàtic Miquel del Roig i les seves peculiars versions de cançons. A més, el tret de sortida tindrà l’al·licient que hi haurà una festa de confeti, seguit per Mark DJ.

El divendres 21 d’agost hi haurà Feste Jove a partir de les 12 de la nit. El plat fort serà el concert d’Ebri Knight. La formació del Maresme proposa una música molt festiva amb la tradició i el folk com a elements d’identitat. A Taradell presentaran el seu tercer disc ‘Foc’ que han editat aquest 2015.

hora-de-joglar
Hora de Joglar

Abans actuaran els banyolins Germà Negre amb un repertori de cançó popular catalana amb arranjaments propis. Més tard, punxarà Javi’s DJ. També hi haurà una carpa alternativa amb reggae amb Original Blood, Smoke the cheese, Trenadubz i Karlixx.

L’últim dia de concerts serà el dissabte 22 d’agost a partir de les 12 de la nit. La Festa Jove comptarà amb els osonencs Tumbaos amb una proposta de rumba i swing i amb el concert de l’Hora de Joglar que presentaran el seu no disc ‘Gira el temps’. Acabarà DJ Jole. També hi haurà carpa alternativa amb DJ Black Sky i DJ Muchnik.

Altres propostes

A banda de propostes musicals, el Consell de Joventut també organitzarà la tradicional Gimcana gitana. Serà el divendres 21 d’agost a les 6 de la tarda als voltants del pavelló i per a grups de 6 persones.

El dissabte 22 d’agost tindrà lloc una de les novetats. Un dinar jove de Festa Major a fora el pavelló. El menú serà a base de paella mixta, gelat, aigua i vi i el preu és de 12 euros. Els tiquets es venen al Cafè de can Costa. El Carnaval d’estiu, en canvi, desapareix per la complexitat de gestionar la mobilitat i la logística de l’esdeveniment.

A continuació us oferim uns vídeos perquè pogueu veure l’estil musical de cada una de les propostes:

Ebri Knight:

Germà Negre:

Tumbaos:

Hora de Joglar:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
4 agost 2015 17:32

Finalment, un consell de joventut que deixa de banda mirar les propostes per disfrutar ells i aposta per les propostes de tots. Felicitats