Inici Opinió I ara, la gotera

I ara, la gotera

0
COMPARTIR

opinio Marc Güell granLa polèmica per la piscina coberta de Taradell ha durat anys i panys. Ara, quan semblava que ja havíem passat pàgina, resulta que la canal de recollida d’aigües (no el forat de la piscina) perd. Això farà que durant tot aquest mes d’agost estigui tancada i els usuaris que vulguin nedar hagin d’anar al Club Parc d’Esports, amb qui s’ha arribat a un acord perquè ho puguin fer, això sí, només durant unes hores molt concretes.

Han passat només quatre mesos des d’aquella inauguració amb Artur Mas, en què es va fer bandera que la piscina obriria 357 dies a l’any, i és normal que es faci estrany aquest tancament d’un mes per fer-hi millores. Més enllà de la batalla política que genera el tema (en això prefereixo no entrar-hi), és evident que cal reclamar explicacions a l’empresa constructora per saber què ha passat. Se les mereixen els seus usuaris i veïns per una obra municipal que ha costat més de 4 milions d’euros.

Un altre dubte que genera el tema és si l’Ajuntament ha de pagar la meitat de la reparació. Segons explica l’alcalde, els diners sortiran de la compensació que, al seu dia, va fer la primera empresa constructora després d’abandonar les obres. Veurem quin és el cost total d’aquests treballs i, després, ja valorarem si ens posem les mans al cap o no.

El cas és que tot això passa al mes d’agost. Ara, responeu-me aquesta pregunta: quants dels que més us queixeu sou socis de l’EAS Taradell i teníeu previst anar a nedar en el mes per excel·lència de les vacances? Si en algun moment s’havia de fer aquesta reparació, el millor era ara. A Vic, els socis de la piscina de l’Estadi (el Club Vic-ETB) tampoc poden anar a la piscina coberta a l’agost. Tota la vida, almenys des que tinc ús de raó, he vist com tancava durant aquest mes i no passa res. Sí, empipa nedar entre els nens que es tiren de bomba a la piscina de fora, però al final t’hi acostumes. És agost!

Entenc que el manteniment d’una piscina coberta no ha de ser gens fàcil. Penseu que amb una mica de sort, feu o fareu vacances, arribarà la festa major d’aquí a quatre dies i ja tindrem el cap per altres històries, i ens plantarem al setembre i us tornareu a cabussar a la piscina com si res.

Que tingueu unes bones vacances!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments