Inici Actualitat Es trenca la tendència i puja l’atur a Taradell durant el juliol...

Es trenca la tendència i puja l’atur a Taradell durant el juliol del 2015

0
COMPARTIR

aturLa tendència a la baixa de l’atur a Taradell s’ha estroncat durant el mes de juliol de 2015. Segons el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la xifra de taradellencs sense feina és de 343. És a dir, cinc persones més que les que hi havia registrades al mes de juny. Fa un any l’atur al mes de juliol també va tenir el mateix comportament i va pujar. Llavors hi havia 391 taradellencs sense feina.

Pel que fa a la comarca d’Osona, es manté la tendència a la baixa tot i que també s’ha frenat. El nombre d’aturats és de 10.328, tan sols cinc persones menys que les que hi havia al juny. Fa un any l’atur a Osona era de 11.897 persones.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments