Inici Actualitat Els dies centrals de la Festa Major de Taradell 2015 seran del...

Els dies centrals de la Festa Major de Taradell 2015 seran del 19 al 25 d’agost

0
COMPARTIR

festa-major-2014-espectacle-circ

Ja està definida tota la programació de la Festa Major de Taradell 2015. Seran 6 dies intensos d’activitats que tindran el tret de sortida el dimecres 19 d’agost amb l’acte més institucional: el pregó de Festa Major i l’elecció de la pubilla 2015.

Anteriorment, com sempre, hi haurà la inauguració de l’exposició d’artistes locals que es podrà veure al vestíbul del Centre cultural durant tota la Festa Major.

bruna-roma-pubilla-2014L’elecció de la nova pubilla de Taradell s’inscriu en l’acte que començarà a les 10 de la nit. Allà es sabrà qui substituirà l’actual pubilla, Bruna Roma. En aquest mateix acte es llegirà el pregó de Festa Major. Enguany aquest honor anirà a càrrec del taradellenc de naixement, Toni Ramírez, que és l’actual president de l’Associació Sant Tomàs. En aquest mateix acte es farà el brindis de Festa Major i hi actuaran l’Esbart Sant Genís i la Cobla Lluïsos de Taradell.

A continuació, tal i com es va fer l’any passat hi haurà un correfoc pel centre del poble a càrrec de l’Escamot de diables de Calldetenes. Passarà pels jardins de ca l’Iglesias, el carrer Ramon Pou, el Sant Sebastià, la plaça Santa Llúcia, el carrer de la Vila i acabarà a la Plaça de les Eres.

Dijous 20 d’agost

fm-taradell-2014-concert-principal-bisbalEl Puntal encetarà aquest dia amb una gimcana infantil als jardins del Centre cultural Costa i Font a les 11 del matí. A la tarda es programarà el concert de l’orquestra La Principal de la Bisbal, que torna per segon any consecutiu amb el mateix esquema. El concert serà a 2/4 de 6, mentre que a les 7 seran els encarregats de la Ballada de Sardanes. El tercer acte tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre al pati de la Residència Vilademany amb les habituals Serenates. Aquest dia acabarà amb una proposta nocturna jove amb l’actuació de Miquel del Roig.

Divendres 21 d’agost

El pavelló del Pujoló obrirà el dia amb la 13a edició del Torneig de tennis taula en categoria infantil. Mentre que a la tarda tindrà lloc el sènior i el primer Torneig de ping-pong. Les inscripcions, sota l’organització del Tennis Taula Mont-rodon i el Club Parc d’Esports, es poden fer fins el 18 d’agost al cafè de Can Costa.

A la tarda, al voltant del pavelló es farà la Gimcana Gitana del Consell de Joventut a partir de les 6 de la tarda. Més tard, a 2/4 de 7 als jardins del Centre cultural Costa i Font tindrà lloc la 2a edició de la Cronodipòsit, la prova que cronometra qui és més ràpid en pujar els graons del dipòsit de can Costa.

sopar-festa-major-2014A les 9 del vespre es farà una nova edició del Sopar de Festa Major, que l’any passat va ser molt exitós. El menú té un preu de 20 euors i és servit pel restaurant Nou Montseny. Els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament fins el 20 d’agost. Al mateix Centre cultural a mitjanit s’hi farà el Gran Ball de Festa Major i concert de versions a càrrec de l’Orquestra Gerunda.

Per als més joves les propostes estaran al pavelló amb els concerts de Germà Negra i Ebri Knight.

Dissabte 22 d’agost

El dissabte es llevarà amb una novetat: el primer torneig de Voleigespa amateur 4×4. Es farà al camp de futbol de la Roureda amb equips mixtes, masculins o femenins. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l’Ajuntament.

Al migdia el Consell de Joventut munta a fora el pavelló el primer dinar jove amb la paella com a principal ingredient

concert-troba-kungfu-20142A les 7 de la tarda arribarà la primera proposta per als més petits. Un espectacle familiar de malabars, circ, màgia i humor que anirà a càrrec de la Companyia LP a la Plaça de les Eres.

Al vespre serà el torn per als concerts. A les 10 començarà el Concert dels Països Catalana a càrrec de De Keppa Junquera & Sorginak i Amadeu Rosell & Tururut Bonaigua. Una proposta sota el títol “Topaketa Ripollès-EN” amb música del pirineu català i tocs bascos. Més tard, al pavelló Festa Jove amb Tumbaos i Hora del Joglar.

Diumenge 23 d’agost

No podia faltar la caminada de Festa Major i es farà el diumenge a partir de 2/4 de 9 del matí amb sortida des de la Plaça de les Eres. Mitja hora abans el Centre Excursionista Taradell ja tindrà les inscripcions obertes a la mateix plaça.

Per als qui no vulguin caminar, a 2/4 de 12 la Font Gran acollirà les tradicionals sardanes vermut amb la Cobla Lluïsos. A la tarda a 2/4 de 5 es jugarà el partit de futbol de festa major. La UD Taradell s’enfrontarà al Santa Eugènia. I a les 7 de la tarda hi haurà teatre a can Costa. Gottic Teatre posarà en escena ‘Mirandolina’ de Carlo Goldoni, sota la direcció d’Anna Presegué. La venda d’entrades anticipades es farà els dies 19 i 20 d’agost a la tarda al vestíbul de can Costa. L’obra es tornarà a representar el dissabte 29 d’agost.

A les 9 del vespre arribarà una altra novetat. La caminada teatralitzada de la Festa d’en Toca-Sons canvia de format i contingut. Sota el títol ‘Llinatges’ es farà a l’Ermita de Sant Quirze a la urbanització La Roca. Es repetirà a les 11 de la nit. El preu serà de 5 euros.

Dilluns 24 d’agost

La setmana començarà amb Festa de l’Escuma a la Plaça a càrrec d’Amadeu i Cia a 2/4 de 12 del matí. Serà l’única proposta matinal, ja que a les 7 de la tarda hi haurà una altra novetat. Una patinada popular que organitza l’Ajuntament i Protecció Civil on es farà un recorregut pel poble amb patins, monopatins, bicis i cotxets.

A 2/4 de 9 del vespre una altra de les novetats. L’Envelat de la Plaça de les Eres es convertirà en el centre neuràlgic de la Festa Major amb diferents actuacions musicals i la possibilitat de sopar a la fresca.

fm-2013-mercat-segle-XVIIDimarts 25 d’agost

El dia central, com és habitual, estarà dedicat a la Festa d’en Toca-Sons. Tot i això al matí no faltarà la xocolatada popular a partir de les 10 del matí a la Plaça, mentre que a la Sagrera hi tindrà lloc el Mercat del Segle XVII. També hi haurà la cercavila dels gegants de Taradell, acompanyats de la Colla Jove dels Geganters de Taradell.

Cal destacar que el dimecres 26 d’agost les sardanes berenar als jardins de can Costa amb la Cobla Genisenca.

Podeu repassar tots els actes a la nostra agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments