Inici Actualitat La 31a edició del Torneig d’estiu de la UD Taradell es tanca...

La 31a edició del Torneig d’estiu de la UD Taradell es tanca amb els campions

0
COMPARTIR
torneig futbol estiu 2015
Foto: Emgiem Films

Sobretot dissabte es van disputar les finals de l’edició 31 del Torneig de futbol 5, que organitza cada any la UD Taradell. Al divendres també es va disputar alguna final, però la pluja va obligar a suspendre la jornada.

Durant tot el mes de juliol el torneig ha comptat amb partits de sis categories diferents: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i femení júnior.

En la categoria prebenjamí el títol va ser per Tenas Team que va superar per 9 a 2 a The Transformers a la final. Es guardons a màxim golejador i porter menys golejat van ser per Gibert Jordana (Tenas Team) i Ferran Rafús (Tenas Team).

En categoria benjamí la victòria va ser per Cosmos que va superar per 3 a 2 a Vickings en la final. Aleix del Castillo (Xiquets del Capellà) va ser el màxim golejador i Sergi Taulats (Vickings) el porter menys golejat. En alevins Best Team va aixecar la copa de campions en superar per 3 a 2 a Mixters. Ivan Izquierdo (Big Best Team) va ser el màxim golejador i Arnau Rafús (Big Best Team) va ser el porter menys golejat.

En infantils victòria per La Canalla del Capellà que va superar per un ajustat 3 a 2 a Birrareal. Marc Tenas (La Canalla del Capellà) va ser el màxim golejador i Arnau Tenas (La Canalla del Capellà) el porter menys golejat.

En l’única categoria femení el triomf va ser per New Revolution que va derrotar per 10 a 1 a High&Fighters. Mireia Roca (New Revolution) va ser la màxima golejadora i Cèlia Codina (New Revolution) la menys golejada.

Finalment, en categoria cadet títol per a Por no estar FC. El màxim golejador va ser Guillem Fabregó (Por no estar FC) i el porter menys golejat Albert Sala (Por no estar FC). Podeu ampliar la informació a la web de la UD Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments