Inici Actualitat Jordi Povedano 4t i Jordi Tulleuda 5è als Jocs Mundials de la...

Jordi Povedano 4t i Jordi Tulleuda 5è als Jocs Mundials de la Joventut de trial de Bèlgica

1
COMPARTIR

jocs-mundials-joventut-trial-2015

Els taradellencs Jordi Tulleuda i Jordi Povedano van participar aquest passat cap de setmana als Jocs Mundials de la Joventut de trial. La competicó es disputava a la localitat belga d’Aywaille. Els dos van aconseguir dos magnífics resultats.

Jordi Povedano
Jordi Povedano

Jordi Povedano va acabar quart en la final de la categoria principiant. Mentre que Jordi Tulleuda, en la mateixa categoria, va quedar cinquè. Els dos taradellencs van assolir la classificació per la final en quedar entre els dotze primers. Tulleuda va ser setè a la semifinals i Povedano desè.

Els Jocs Mundials de la Joventut és l’esdeveniment internacional més important per a nens i nenes que tenen menys de 16 anys. Els dos taradellencs formaven part dels 16 catalans que participaven en la competició i que es van classificar a partir de la bona posició que van obtenir al campionat d’Espanya. En total hi participaven uns 150 joves de 18 països diferents.

La competició comptava amb dues fases per a totes les categories. Les semifinals es van disputar el dissabte i calia passar el tall per ser present a la final de diumenge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ROser
ROser
11 agost 2015 15:37

Felicitats Jordi!! A casa en Martí Muns ens n’alegrem molt.