Inici Actualitat ERC qüestiona que l’Ajuntament hagi de pagar el 50% de la reparació...

ERC qüestiona que l’Ajuntament hagi de pagar el 50% de la reparació de la piscina de l’EAS Taradell

0
COMPARTIR

piscina-coberta2L’últim ple de l’Ajuntament de Taradell abans de vacances va servir per viure la primera tibantor entre l’equip de govern i ERC Taradell. El motiu el tancament de l’EAS per realitzar treballs de reparació i solució de problemes de dilatació del canal de recollida d’aigües.

Esquerra havia demanat un informe tècnic sobre el motiu de les reformes. Després de revisar-lo el seu portaveu Salvador Clot va qualificar-lo d’ambigu i va manifestar no entendre que “l’ajuntament s’hagi de fer càrrec del 50% del cost de la reparació”. L’informe conclou que els problemes de l’EAS provenen d’alguns treballs de la fase 1 i també de la fase 3, realitzades per dues empreses diferents. “Entenem que les dues empreses són les responsables”, va dir Clot.

L’alcalde, Lluís Verdaguer, va respondre que un 50% ja el paga l’empresa que va fer la tercera fase, mentre que l’empresa responsable de la primera fase “està despareguda i no podem anar a empaitar ningú”. I va afegir que “no és l’Ajuntament qui paga sinó Bruesa (empresa que va iniciar les obres) que va donar 200.000 euros per si hi havia qualsevol imprevist”, com a compensació econòmica després d’abandonar l’obra.

piscina-petitaEl regidor d’ERC Lluís Rodríguez va intervenir afirmant que “no recordo que fossin per qualsevol desperfecte, sinó que crec que era una penalització per abandonar l’obra”. Verdaguer va referir-se a recuperar l’acta del ple corresponent i va afegir que “la compensació era de 125.000, però se’ls va demanar 200.000 euros per si hi hava més coses en un futur, com ha passat”. Rodríguez va afirmar que no qüestionava l’ingrés sinó que també a part d’una penalització també fos per desperfectes i que potser calia recuperar l’acta.

Finalment, Lluís Verdaguer va retreure a ERC el fet d’haver demanar informes tècnics, però no haver-se reunit amb l’equip de govern per escoltar les seves explicacions “abans de fer públiques algunes conclusions”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments