Inici Actualitat La piscina coberta de Taradell tancarà a l’agost per fer millores d’estructura

La piscina coberta de Taradell tancarà a l’agost per fer millores d’estructura

2
COMPARTIR

piscina-coberta2

Quatre mesos després de la seva inauguració, s’hauran de fer tasques de reparació de la piscina coberta que han sorgit amb la seva posada en marxa. Per això, durant el mes d’agost no es podrà usar, tot i que la resta d’instal·lacions de l’Espai d’Aigua i Salut de Taradell funcionaran amb total normalitat per als abonats.

Segons una carta adreçada als usuaris, el motiu és la detecció de “detalls de l’obra en general i de l’estructura de la piscina en particular que necessiten ser millorades”. Recordem que les obres va anar a càrrec de la UTE Ferrer-Cimelsa, sota l’assessorament de Fundació Claror.

Les millores es faran a l’agost perquè es considera que és quan hi ha menor afluència d’usuaris i s’altera menys el normal funcionament. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, la principal reparació és la substitució de la canal de recollida d’aigües que per motius de dilatació s’ha trencat en alguns punts. També s’aprofitarà per fer els manteniments preventius que es faran cada mes d’agost, sense que això signifiqui que calgui tancar la piscina cada any per la mateixa època.

Un cop fet el canvi de la canal se sabrà de qui és responsabilitat la reparació, ja que podria correspondre a la primera fase de la construcció.

Acord per usar la piscina del Parc d’Esports

Malgrat el tancament, els abonats de l’EAS podran usar durant el mes d’agost la piscina del Club Parc d’Esports, gràcies a un acord que els permetrà fer-la servir gratuïtament ensenyant el carnet de l’EAS. Com que la piscina del Parc d’Esports és de lleure s’han pactat uns horaris per fer-la servir amb caràcter esportiu o d’entrenament. Fins el 15 d’agost entre setmana s’habilitaran carrils de 8 a 11 del matí i 8 a 9 de la tarda i els caps de setamanade 9 a 11 del matí. L’última quinzena d’agost seran els mateixos horaris excepte a la tarda entre setmana que s’avança una hora, de 7 a 8.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Qualsevol soci del poli
Qualsevol soci del poli
15 juliol 2015 12:39

Carai els de l’EAS no pagaran l’euro que, en definitiva, el pagarà l’ajuntament. Per molt que es digui que ho pagarà l’empresa que gestiona l’EAS, ja sabem que les pèrdues les assimila l’ajuntament, en canvi els socis del poliesportiu continuaran pagant l’euro. Això se’n diria taradallencs de primera i taradallencs de segona? Per no parlar que tindran els horaris que els socis sempre han reivindicat.

Mònica
Mònica
17 juliol 2015 11:25

Perdona, però jo soc del EAS com tu dius i del Poliesportiu… i pago cada mes (EAS) i cada 3 mesos les quotes i l’euro per accedir a la piscina d’estiu.
Crec que el cost l’assumim els socis de l’EAS que paguem igualment la quota a final de mes i no tindrem dret a la piscina coberta.
Per fer un comentari no cal escriure en to despreciatiu, Taradellencs de primera i de segona!!