Inici Actualitat Per Festa Major organitzem la 1a edició de l’Envelat de la Plaça...

Per Festa Major organitzem la 1a edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres

8
COMPARTIR

Cartell-envelat-taradell-2015

La Festa Major de Taradell 2015 tindrà com a una de les novetats una iniciativa que s’organitza des d’aquesta web i de l’entitat Associació Taradell Cultura Digital. Es tracta de l’Envelat de la Plaça de les Eres, una proposta festiva intergeneracional al mig del poble.

La iniciativa tindrà lloc el 24 d’agost a la nit a partir de 2/4 de 9 del vespre. La voluntat és fer partícip a taradellencs de totes les edats i oferir una proposta amb clar esperit de festa major i de fer poble. Per això, l’objectiu és que la Plaça de les Eres es converteixi en el punt neuràlgic amb propostes durant tota la nit. Per respectar els veïns i fomentar la bona convivència l’Envelat finalitzarà a les 3 de la matinada, sense cap possibilitat d’allargar-ho. Creiem que la bona entesa amb els veïns és clau i que la proposta ha de ser compatible amb l’entorn.

Per tal d’oferir una proposta intergeneracional hem programat diferents actuacions amb l’objectiu que agradi a un ampli públic. Tenim clar que ha de ser una proposta que permeti reunir pares i mares amb fills, gent més gran i, fins i tot, jovent amb ganes de descobrir l’esperit de festa major.

Per això, també hi haurà la possibilitat de sopar amb entrepans de botifarra i servei de bar. D’aquesta manera els taradellencs podran gaudir de l’ambient de festa major mentre sopen a la fresca. Aquests dos serveis serviran per finançar totes les despeses que genera l’activitat.

Actuacions programades

Pel que fa a les actuacions, s’iniciarà a quarts de nou amb un espectacle de la taradellenca Laia Baulenas (Maga Game), que amb només 12 anys ens oferirà diferents números de màgia. A més, compatarà amb la col·laboració d’Albert Codina en un espectacle que ha preparat específicament per a l’ocasió. Entre les 10 i 2/d’11 de la nit començarà el concert de Boys Damm, formació osonenca que oferirà versions de música amb un clar esperit de festa major. Després del concert hi haurà discomòbil amb cançons de tots els temps i gresca amb el dj Skiuval. Cal destacar que també hi haurà alguna sopresa durant la nit per a tots els presents i que l’ambient serà molt de festa major.

Voluntat solidària

L’envelat no té cap afany de lucre i els qui en serem responsables únicament ens mou la idea d’organitzar un acte popular, festiu i al centre del poble. Els ingressos de la botifarrada i el servei de bar serviran per costejar les despeses que suposa tota la logística i actuacions. Però no només per a això. Ens comprometem públicament a fer una donació de diners a una entitat o fi solidari si l’activitat permet obtenir beneficis, un cop cobertes les despeses. És a dir, els taradellencs que mengeu entrepans o consumiu alguna beguda no només estareu contribuint a fer sostenible la proposta, sinó també a col·laborar en un projecte solidari.

També hem tingut en compte que productes com el pa, les botifarres i altres elements fossin comprats a Taradell amb la voluntat que si hi ha continuïtat, cada any es compraran en comerços diferents del poble. També és una forma de fer poble.

Volem deixar clar que es tracta d’una prova pilot perquè creiem que hi ha molts taradellencs que trobaven a faltar una iniciativa d’aquestes característiques. Creiem que l’èxit de la proposta marcarà si es poden fer més edicions de l’Envelat de la Plaça de les Eres. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i amb Protecció Civil Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

8 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ruben
ruben
21 agost 2015 0:30

Molt bona idea!

ma.carme
ma.carme
31 juliol 2015 17:44

Ho veig molt bé. Gràcies per organitzar-ho.

encarna
encarna
29 juliol 2015 15:21

M’agrada molt la iniciativa!!!! Ens trobarem a la Plaça de les eres !!!!

Anna
Anna
29 juliol 2015 13:23

Em sembla fantàstic que es tingui en compte al descans dels veïns, les festes han de ser un moment divertit per a la gent del poble. Com a veïna de Can Costa, tant de bo també es tingués en compte….doncs per desgràcia no és així….

De totes maneres, fantàstica activitat (i fantàstic que no sigui a Can Costa!)

Dolors
Dolors
29 juliol 2015 11:58

Enhorabona per la iniciativa.

Jadd
Jadd
29 juliol 2015 11:46

I els altres dies no es fan carpes, música per a joves? Com tots els anys.. i si plou tindreu en compte fer-ho dintre el pavelló… que això està aquí ja… Necesitem respostes…

David
David
2 agost 2015 20:27
Reply to  taradell

L’Envelat és una estructura tancada si plou no passa res.
Pel que sembla no serà ben bé un envelat.