Inici Actualitat Cau un dels pins més grossos de la piscina del Parc d’Esports

Cau un dels pins més grossos de la piscina del Parc d’Esports

0
COMPARTIR

arbre-caigu-piscina-parc-esports

Podia haver estat una tragèdia. La piscina del Club Parc d’Esports de Taradell ha vist aquest dimarts al matí com un dels pins més grossos que hi ha a la zona d’herba queia deixant aquesta espectacular imatge. Es tracta de l’arbre que hi ha a la zona més propera on antigament hi havia la part més fonda de la piscina gran.

arbre-caigut-piscina-parc-esports2La caiguda s’ha produït a 2/4 d’11 del matí, just quan s’estaven fent cursets de natació a la piscina i mitja hora abans que l’equipament obrís les portes al públic en general. Per tant, una mica més tard i a la zona hi hagués hagut banyistes.

La causa de la caiguda podria ser que la zona estés molt tova ja fos pel reg o la pluja, i el contrapes del pi juntament amb el fet de tenir poca arrel hi hagin contribuït. Durant tot el matí s’han estat fent els treballs per retirar l’arbre. Personal de la brigada municipal ha serrat el tron i han realitzat les tasques de neteja. A les quatre de la tarda la zona ja estava totalment aclarida, tal i com es veu a la imatge inferior.

La junta del Club Parc d’Esports farà analitzar tota la resta d’arbres de la instal·lació en els pròxims dies per veure si hi ha risc o si les arrels són massa curtes.

caigua-arbre-piscina-parc-esports3

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments