Inici Actualitat Una exposició de fotos a Taradell commemorarà els 30 anys del cim...

Una exposició de fotos a Taradell commemorarà els 30 anys del cim a l’Everest

0
COMPARTIR

everest-1985-conrad-blanchDissabte a les 9 del vespre s’inaugurarà al vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font l’expsoció “30 anys de l’Expedició catalana a l’Everest”. La mostra servirà per celebrar les tres dècades que es compliran el 28 d’agost de l’expedició catalana que va coronar el cim més alt del món l’any 1985.

L’acte comptarà amb el cap d’aquella expedició, Conrad Blanch, molt vinculat durant anys a Taradell, ja que hi estiuejava i estava vinculat al Centre Excursionista de Taradell. També hi haurà l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i la presidenta del Centre Excursionista, Carme Delgado.

A l’acte es lliurarà un punt de llibre que s’ha editat per commemorar l’aniversari i es llegirà el poema de Joan Brossa que va escriure per a l’ocasió “Oda sextina per a uns catalans intrèpids perquè la diguin al cim de l’Everest”. L’exposició es podrà veure fins el 14 d’agost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments