Inici Actualitat La UD Taradell confirma cinc fitxatges de cara a la nova temporada...

La UD Taradell confirma cinc fitxatges de cara a la nova temporada 2014/15

0
COMPARTIR

ud-taradell-san-lorenzo-20152Segons informa la web de la UD Taradell, el primer equip ja té quasi la plantilla tancada de cara a la nova temporada a la Tercera Catalana. Sota les ordres del nou tècnic, Jordi Freixas, ja s’han fet oficials cinc fitxatges, la majoria d’ells taradellencs. I és que la plantilla tindrà un clar accent taradellenc, ja que només cinc jugadors seran de fora del poble.

Els nous fitxatges són el porter de Seva, provinent del Manlleu de Divisió Nacional juvenil, Joel Llorente, els migcampistes taradellencs Oriol Sans i Gerard Subirachs que tornen al club on ja van militar fa dos anys, el juvenil de Taradelll Nil Espuña, un jugador ofensiu, i el davanter manlleuenc, Alguer Brugarola, que l’últim any no havia competit ja que vivia a Londres.

Les baixes confirmades són el porter Soufian, els defenses Sergi Company,Sergi Erra, Joan Molist i Jordi Serradelarca, i els migcampistes Martí Creus i Martí Pedron. De la plantilla de la temporada passada segueixen: Nil Murfulleda, David Pujol, Talavera, Marc Font, Albert Muntal, Guillem Serrabassa, Pau Sanmartín, Jordi Pladevall Roma, Marc Cuenca, Jordi Pladevall, Joan Canó, Xevi Carrillo, Marçal Sala, Ignasi Casacuberta i Toni Donaire.

Cal destacar que el club aquesta temporada també tindrà un altre equip a Quarta Catalana, que estarà entrenat per Pere Rifà i Joan Casassas, i que servirà de suport i pont cap al primer equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments