Inici Actualitat Albert Pujol és segon a la prova de 21 km de l’Epic...

Albert Pujol és segon a la prova de 21 km de l’Epic Run Aigüestortes

0
COMPARTIR

albert-pujol-epic-run-aiguesortes-2015

El taradellenc Albert Pujol va aconseguir aquest dissabte la segona posició a l’exigent Epic Run Aigüestortes 2015, en la prova de 21 quilòmetres de distància. Pujol va fer un temps d’1 hora 50 minuts i 57 segons.

El triomf va ser per Tomas Lichy amb un temps d’1 hora 49 minuts i 5 segons.

La prova tenia tres recorreguts, 105, 42 i 21 quilòmetres, i va comptar amb més de 700 participants. Transcorria pel Parc natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En la prova de 21 quilòmetres s’havia de superar un desnivell positiu de 1.050 metres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments