Inici Actualitat La UD Taradell començarà la lliga 2015/16 a casa rebent l’Avinyó

La UD Taradell començarà la lliga 2015/16 a casa rebent l’Avinyó

0
COMPARTIR

ud-taradell-suria-2015La lliga 2015/2016 ja té calendaris per a la UD Taradell. En el seu retorn a Tercera Catalana l’equip taradellenc començarà la lliga el 5 de setembre rebent a la Roureda a l’Avinyó.

La UD Taradell està integrat en el grup 5 on hi ha la majoria de clubs d’Osona i alguns del Bages i el Moianès. Una de les curiositats és que el grup només té 17 equips i, per tant, cada setmana un equip haurà de descansar. El grup l’integren: Roda de Ter, Moià, Voltregà, Avinyó, Folgueroles, Sant Vicenç de Torelló, Llerona, La Garriga, Pradenc, Gurb, Seva, Balenyà At., Sant Feliu de Codines, Tona B, Torelló i OAR Vic.

La lliga es tancarà el 28 de maig i la UD Taradell ho farà com a local rebent la visita del Folgueroles, equip que va assolir l’ascens la temporada passada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments