Inici Actualitat El taradellenc Adrià Tuneu s’incorpora a l’executiva d’ERC de la Catalunya Central

El taradellenc Adrià Tuneu s’incorpora a l’executiva d’ERC de la Catalunya Central

0
COMPARTIR

executiva-erc-catalunya-central

Dissabte 4 de juliol es va fer a Artés el congrés regional d’ERC-Catalunya Central per renovar l’executiva. El nou president és Lluís Oliveras i en la seva executiva també hi haurà un taradellenc. Adrià Tuneu serà el secretari de Formació.

L’executiva liderarà la federació regigonal durant els propers quatre anys. Oliveras substitueix a Josep Maria Palau. La resta de l’executiva la conformen Agustí Lleyda com a secretari d’Organització, Xavier Pérez com a secretari de Política Municipal, Miquel Leon com a secretari de Finances, Maria Sayavera com a secretaria d’Imatge i Comunicació, Marie Kaprez com a secretària d’Acció Política i de les Dones i Laura Vilagrà com a secretària de Política Parlamentària i Institucional. El congrés regional va comptar amb la presència de la vigatana i secretària generall d’ERC, Marta Rovira, que va destacar que “no guanyarem les plebiscitàries discutint del ‘com’ ens presentem, sinó sortint al carrer i convencent a la gent”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments