Inici Actualitat L’ANC Taradell canviarà estelades velles per noves aquest dissabte

L’ANC Taradell canviarà estelades velles per noves aquest dissabte

0
COMPARTIR

muntatge-esteladesL’ANC Taradell té doble feina aquest cap de setmana. D’una banda, dissabte a partir de les 10 del matí en una parada al davant de can Prat canviarà estelades a tothom qui en porti una de vella sota el lema “Renova la il·lusió, renova l’estelada”. Recordem que a l’agost del 2012 vam fer un estudi de recompte de quantes estelades hi havia penjades als balcons i façanes del poble.

Al mateix temps, els socis de l’ANC Taradell participaran en la consulta que l’Assemblea fa per decidir si es busqen complicitats amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral transversal de cara a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Els socis de l’ANC Taradell podran votar al Centre cultural Costa i Font el divendres de 5 a 9 de la tarda i el dissabte de 10 a 1 del matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments