Inici Actualitat Jordi Tulleuda es classifica pel mundial en ser subcampió d’Espanya de trial...

Jordi Tulleuda es classifica pel mundial en ser subcampió d’Espanya de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

jordi tulleuda campionat espanya 20152

El taradellenc Jordi Tulleuda es va proclamar aquest diumenge subcampió del Campionat d’Espanya de trial en bicicleta en la categoria principant (9-10 anys). La prova es va disputar durant tot el cap de setmana a Torredembarra.

jordi tulleuda campionat espanya 2015Aquesta segona posició li dóna l’oportunitat de disputar els Jocs mundials de joventut, que es disputarà a Bèlgica, ja que s’hi classificaven els cinc primers de cada categoria.

Tulleuda ja havia guanyat aquest 2015 la Copa d’Espanya en la mateixa categoria. A la prova de Torredembarra també hi eren altres taradellencs. Jordi Povedano va ser cinquè en categoria principiant i també ha aconseguit classificar-se per als Jocs mundials, i Guillem Tulleuda, va ser sisè en benjamí, una categoria promocional que no puntuava per al campionat.

Jordi Povedano
Jordi Povedano
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments