Inici Cartes dels lectors A la Maria Cuní (2)

A la Maria Cuní (2)

0
COMPARTIR

Entristits, colpits per un profund, intens dolor, els teus companys sardanistes, Maria, hem de dir-te adéu.

S’ha acabat la lluita, el llarg combat cruel i dur que has sabut afrontar amb tanta serenor i fermesa, ha arribat al seu final.

Els qui tants anys hem compartit amb tu projectes,il·lusions, neguits… Els qui hem tingut la sort de coincidir amb tu, i conèixer i gaudir de la teva bondat, del teu caràcter generós i amable, i alhora ferm en les teves conviccions, trobarem molt a faltar el suport, l’ajuda de les teves idees, la claredat amb què opinaves, la facilitat en trobar solucions, sempre allunyada de conflictes i tensions.

Al llarg de la teva vida desinteressadament has esmerçat un munt d’hores en diverses entitats de la nostra vila.

Agrupació Sardanista, Esbart, Coral Parroquial, Coral l’Arpa, has cedit la teva imatge per conscienciar a la gent en el recapte de sang… i la llista, de ben segur, que continua.

El teu pas per l’Agrupació Sardanista ha estat molt llarg. Com a col·laboradora podem dir que ininterrompudament durant més de quatre dècades. La gent que ha anat dirigint l’entitat al llarg de tots aquests anys sabien que sempre podien comptar amb el teu suport. Ara veient que mancava gent, i malgrat el teu poc òptim estat de salut havies entrat a la junta actual, altra volta havies tornat a comprometre’t, vetllant per la sardana que tant has estimat.

Desgraciadament això s’ha acabat. El buit que ens deixes és immens, però el teu exemple, el record de la teva valenta humanitat, entre nosaltres mai restarà en l’oblit.

Persones com tu, gent anònima que sempre treballen a l’ombra, allunyada de protagonismes superflus, però actives i compromeses són les que fan rotllar la vida social d’una comunitat.

Ara et diem adéu Maria. Encomanats però de la teva extraordinària fe, ens dones l’esperança que el nostre comiat és un fins a reveure.

Agrupació Sardanista Taradell

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments