Inici Actualitat Taradell ja és plaça de 8 després de viure la primera trobada...

Taradell ja és plaça de 8 després de viure la primera trobada castellera

0
COMPARTIR

trobada-castellera-taradell-2015

Les zones d’ombra eran els espais més buscats aquest diumenge al migdia en la primera trobada castellera que vivia Taradell. Els Sagals d’Osona, els Moxiganguers d’Igualada i els Castellers de Lleida van protagonitzar una actuació amb molts castells de set i un ensurt a la meitat de l’actuació.

trobada-castellera-taradell-20153L’ambient era molt calorós, però els castellers es van preparar per oferir una bona actuació. I ho van aconseguir els Sagals d’Osona que descarregant un 4 de 8 en la primera ronda han fet que Taradell ja tingui una plaça de 8. Així, es converteix en la setena població de la comarca d’Osona amb plaça de 8.

La trobada va tenir lloc a la Plaça de Santa Llúcia que va viure un moment delicat quan en la segona ronda va caure el 4 de 8 que intentaven els Moixiganguers d’Igualada. Cinc castellers van haver de ser traslladats en ambulància i l’actuació es va haver d’aturar uns 40 minuts esperant que arribessin, de nou, les ambulàncies. Això va fer que la resta de la trobada fos deslluïda, ja que la majoria de públic va marxar.

El balanç de l’actuació va ser que els Sagals d’Osona van descarregar un 4 de 8, un 5 de 7, un 3 de 7 i un pilar de 5. Els de la camissa carbassa també van fer un intent de descarregar un 3 de 8 i un 2 de 7.

trobada-castellera-taradell-20152Els Moixiganguers d’Igualada van descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 i dos pilars de 4. També van fer un intent de descarregar un 3 de 8 i un 4 de 8.

Finalment, els Castellers de Lleida van descarregar un 2 de 7, un 5 de 7, un 3 de 7 i tres pilars de 4.

Aquí podeu veure algunes imatges de la Trobada castellera:
[shashin type=”albumphotos” id=”79″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments