Inici Actualitat Mireia Pena es proclama campiona d’Espanya cadet en figures obligatòries

Mireia Pena es proclama campiona d’Espanya cadet en figures obligatòries

0
COMPARTIR

mireia pena espanya cadet2

La taradellenca Mireia Pena ha completat l’any perfecte en figures obligatòries. Després del títol català el passat mes d’abril, aquest cap de setmana s’ha proclamat campiona d’Espanya cadet de figures obligatòries. Ha estat a Cassà de la Selva, municipi que acollia el Campionat d’Espanya cadet de patinatge artístic.

Tot i tenir una lesió, que no li permet competir en la modalitat de lliure individual, Mireia Pena va aconseguir 261 punts, superant a les catalanes, Anna González del Terrassa CN i Berta Llorca del Ripollet CPA.

La patinadora del CP Parets aquest any també s’ha adjudicat el campionat provincial de Barcelona de la mateixa especialitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments