Inici Actualitat Detenen un home a Taradell per conduir begut, xocar amb vehicles i...

Detenen un home a Taradell per conduir begut, xocar amb vehicles i desobeir l’autoritat

0
COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra van imputar penalment el passat 21 de juny un home de 42 anys, de nacionalitat polonesa i veí de Tona, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Membres de Protecció Civil que estaven de servei van ser els primers en parlar amb l’imputat, després de xocar contra diversos vehicles estacionats. Ells van avisar la vigilant municipal de Taradell i els Mossos d’Esquadra, ja que el conductor semblava estar sota els efectes de l’alcohol. Els Mossos el van sotmetre a la prova d’alcoholèmia i va donar positiu amb 1,22 mg/l en aire expirat, gairebé cinc vegades superior a la taxa màxima permesa.

Posteriorment, quan els Mossos marxaven del lloc de l’actuació el conductor va començar a increpar-los i es va posar davant del vehicle policial per impedir que marxessin. Els agents van intentar apartar l’home, que va acabar caient al terra juntament amb un agent. Finalment, els Mossos van detenir el conductor per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat. També se’l va detenir perquè li constava un assenyalament de recerca i detenció per extradició, com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment de Polònia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments