Inici Actualitat La plaça Santa Llúcia acollirà diumenge la primera diada castellera

La plaça Santa Llúcia acollirà diumenge la primera diada castellera

0
COMPARTIR

cartell-diada-castelleraTaradell no té molta tradició de veure colles castelleres. Però aquest diumenge al migdia podrà viure una diada castellera amb la participació de tres colles.

A les 12 del migdia a la Plaça Santa Llúcia hi actuaran els Sagals d’Osona, els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Lleida en la primera actuació castellera a Taradell. Per tal de fomentar la participació, els Sagals d’Osona regalaran una samarreta de la colla a tots aquells que participin en l’assaig que faran divendres i ajudin a les pinyes que es facin durant l’actuació. L’assaig tindrà lloc a les 9 del vespre a la Central de Vic.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments