Inici Actualitat La Flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan de Taradell...

La Flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan de Taradell tot i la pluja

0
COMPARTIR

rebuda-flama-canigo-taradell-20155

La pluja de dimarts 23 de juny a la tarda va obligar a modificar una mica l’acte de rebuda de la Flama del Canigó a Taradell, però no va afectar en el sentit de la tradició. Pocs minuts després de les 8 del vespre va arribar la Flama amb representants de Tradicat que distribuixen la flama arreu dels Països Catalans. Enguany es commemorava els 50 anys d’aquesta tradició que guarda tot l’any la Flama al cim del Canigó i que un dia abans baixa al Coll d’Ares per distribuir-se.

rebuda-flama-canigo-taradell-20156La lectura del manifest amb representats polítics locals i de l’Agrupació Sardanista Taradell, organitzadora de l’acte juntament amb l’Ajuntament i el Centre Excursionista, es va fer a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font. Tot seguit, es va anar a encendre la foguera, que havia estat resguardada perquè no es mullés.

Finalment, el centenar de taradellencs presents van poder degustar una mica de cava i coca de Sant Joan.

rebuda-flama-canigo-taradell-20154

rebuda-flama-canigo-taradell-20153

rebuda-flama-canigo-taradell-2015

rebuda-flama-canigo-taradell-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments