Inici Actualitat Un bastoner de Montblanc guanya el concurs d’Instagram de la trobada...

Un bastoner de Montblanc guanya el concurs d’Instagram de la trobada nacional a Taradell

0
COMPARTIR

concurs-instagram-trobada-bastoners

Joan Pau Jàvega (@joanpau.jv), de Montblanc, és el guanyador del concurs d’Instagram organitzat en el marc de la XL Trobada Nacional de Bastoners que es va fer a Taradell el 13 de juny. Amb una foto dels peus de dos bastoners i de dos bastons al terra abans de començar una actuació, Jàvega és qui va rebre més likes en les 24 hores que va durar la votació popular. En total, en va aconseguir 126.

Ara, el guanyador podrà gaudir d’un àpat per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita, de Taradell, gentilesa de l’Associació Jove Taradell Setvetes, coorganitzador del concurs d’Instagram juntament amb InstaOsona.

La votació popular per escollir la foto guanyadora es va fer des de les 9 del vespre de diumenge fins l’endemà dilluns a la mateixa hora, després que l’organització escollís les tres finalistes. La taradellenca Tracey Baucells (@ticino) i Josep Griso (@jmgriso) han quedat finalistes amb 118 i 105 likes, respectivament. En total, el concurs va rebre més de 160 fotos que es van penjar a Instagram el dies 13 i 14 de juny amb les etiquetes #trobadabastoners15 i #instaosona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments