Inici Actualitat Aquest dijous ple extraordinari per conèixer el cartipàs municipal

Aquest dijous ple extraordinari per conèixer el cartipàs municipal

0
COMPARTIR

ajuntamentAquest dijous s’ha convocat una sessió extraordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell. Serà la primera sessió plenària del nou mandat 2015-2019, en el qual s’han d’aprovar representants als òrgans on l’Ajuntament hi té representació i el cartipàs municipal. És a dir, de quines àrees s’encarregaran els nous regidors, que s’estrenaran en un ple. La sessió començarà a les 20:30h i com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Règim de les sessions ordinàries del Ple de l’Ajuntament.

2.- Constitució de grups polítics municipals.

3.- Creació i composició de la Comissió Informativa General i de la Comissió Especial de Comptes.

4.- Nomenaments de representants de la Coporació en òrgans col·legiats i en institucions de les que forma part l’Ajuntament.

5.- Donar compte dels Decrets de l’alcalde de nomenaments dels Tinents d’alcalde, de Tresorer municipal, de composició i règim de les sessions de la Junta de Govern Local, del Cartipàs Municipal i de les delegacions de l’alcalde a la Junta de Govern Local.

6.- Règim de dedicació, retribucions i indemnitzacions dels membres de la Corporació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments